Beginnerscursus Spaans - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Beginnerscursus Spaans

Voor hen die weinig of geen kennis van het Spaans hebben en een groepscursus willen volgen is dit de meest geschikte optie.

Hoe werken wij met beginners?
Het gaat erom middels een combinatie van basiskennis grammatica, woordenschat, en uitspraak- en luisteroefeningen gevoel te krijgen voor de taal. Vanaf het begin proberen we de taal zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Dit doen we niet door alleen maar heel strak en rechtlijnig het boek en de oefeningen te volgen. Er komen veel andere zaken aan bod om het vooral levendig en interessant te houden voor de gemiddelde cursist. Bijvoorbeeld interviews met onze contacten in Spanje, Mexico, Argentinië of Perú via een live verbinding in de les.

Om elke cursist goed aan bod te laten komen hebben we kleine groepjes met maximaal 5 cursisten per groep!
Er zijn meerdere startmomenten per jaar voor de beginnerscursussen. Deze duren ongeveer 3 maanden. Zie de pagina met data en prijzen voor een overzicht. Ze worden op de maandag- en dinsdagavond in Amsterdam gegeven. Wij vinden het erg belangrijk dat cursisten zo snel mogelijk hun schroom kwijtraken om in een vreemde taal te spreken, een taal als Spaans is tenslotte een levende bruisende taal met haar eigen onderliggende melodie en ritmes. Om hiermee om te leren gaan gebruiken we ook muziekmateriaal wat heel goed werkt om schroom weg te nemen en om al spelenderwijs vertrouwd te raken met de uitspraak /klankopbouw van het Spaans. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om een zomers voorproefje te krijgen van de positieve energie zoals je ook in onze lessen zult ervaren! De videoclip Bailando, winnaar van de Latin Grammy Awards. De hit van Latijns Amerika en Spanje.
Video hit van 2016, Bailando!
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu