Privéles Spaans - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Privéles Spaans

Voor mensen die weliswaar de Spaanse taal willen leren maar hiervoor geen groepscursus willen of kunnen volgen is er de optie voor het volgen van privé-les. Om tot een goed niveau te komen zijn er gemiddeld tussen de 15en 20 lessen nodig.
Hiervan wordt onder andere gebruik gemaakt door mensen die voor studie of werk naar een Spaanstalig land gaan en in zeer korte tijd de taal moeten leren. Ze hebben vaak niet veel tijd om de taal te leren. Privé-les is veel sneller en gerichter dan een groepscursus. Bij privé-les wordt in overleg bepaald wat het tempo zal zijn, hoeveel tijd de cursist beschikbaar heeft om thuis te studeren (of alleen tijdens de les), en of er specifieke wensen zijn voor wat betreft het te leren idioom. Zo hebben we de volgende varianten voor privé-lesprogramma's:
regulier              1 tot 2 lessen per week
intensief            3 tot 4 lessen per week
superintensief  meer dan 4 lessen per week
We geven aan zeer verschillende cursisten les, variërend van toptennisspelers tot directeuren, van wetenschappelijk onderzoekers tot verzekerings- en financieel experts. Ook privé-les voor mensen die in het buitenland een zaak zijn begonnen of werden uitgezonden voor hun werk. Zelfs mensen die een reis hebben gepland naar een land waar Spaans wordt gesproken doen vaak een traject om voldoende taalkennis op te doen om meer uit hun vakantie te halen. Voor hen die de wens hebben om te emigreren naar Spanje of Zuid-Amerika geldt natuurlijk al helemaal dat zij de taal voor ze vertrekken redelijk willen beheersen. Ook hebben we ervaring met les aan geadopteerde kinderen die de taal van hun biologische ouders wilden leren. Uit het vorige mag blijken dat we veel ervaring hebben met verschillende soorten privé-les, en dat dit dus vaak maatwerk is, voor iedere cursist weer een beetje anders.

T. 020 777 0324
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu